top of page

Passion Mix: Exploze barev

Jsou si jistý sami sebou, drzé a připravené se zapojit a to vše díky neustálemu hledání nového osobnímu stylu. Jak jsme se zmínili v předchozím blogu, jsou vzorem a modelem ženy, které se v posledních letech dostávají do popředí. Jsou to ženy na kterých chceme použít tyto nové odstíny barev na vlasy. Výsledkem bude jejich vyniknutá krása, která nadzvihne jejich osobnost.

Když mluvíme o stylu a vzhledu, naše myšlenky se lehce obrací ke světu barev na vlasy, vzřejmě protože barva vlasů prezentuje nejintenzivněji vizuál ženy. Proto jsme nadále odhodláni hledat a inovovat v této oblasti a přicházet s nejnovějšími trendy.

Nyní v těchto měsících roku 2018 je správný čas k zahájení inovací. Passion Mix, výběr ze šesti exkluzivních druhů receptů na míchání barev na vlasy, které se vyvinuli díky použití kombinací dvou I-Light přímých barev, s vysokou intenzitou, jsou vhodné pro zvýraznění barev vlasů.

Pantone vyhlásilo Ultra-Fialovou barvu, barvou roku. Jedná se o jednu z barev, kterou jsme zahrnuli do naší kolekce Passion Mix. Představením dvou kombinací, které interpretují tento trend - MixFuchsia|Violet a MixSoft|Violet. Mezi další směsi patří MixIce|Mint, MixOrange|Pink, MixPearl|Gray a MixVenetia|Rose. Jedná se o mix odstínů, které jsou zářivé a garantují originální a unikátní výsledky.

A co domácí údržba? Brilantní lest je efekt, který potřebuje jemnou péči.

Doporučujeme I-Care, tonizující krémový kondicionér se střední intenzitou, který krásně udrží Vaše zvýraznění vlasů v přůběhu času, zajišťující výživu a vitalitu vlasů.

Passion Mix představuje “love story”, kterou mají ženy se svými vlasy. Je svěřena do rukou kadeřníků a vždy je podporujou novými stylovými návrhy.

bottom of page